Пятница, 29.03.2024, 09:02
Привлечение агента Кредитка Gold Привлечение агента Карта
Меню сайта

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Кредитная карта на все случаи жизни
  • Бесплатный каталог сайтов
  • Все о Розах
  • Ключ к сверхсознанию
  • Зарабатывай до 10 000 в месяц

  • Статистика
    Яндекс цитирования



    [ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Форум » Тестовый раздел » Новости » Путін кличе Україну до Митного союзу
    Путін кличе Україну до Митного союзу
    bookvipДата: Пятница, 15.10.2010, 18:58 | Сообщение # 1
    Admin
    Группа: Администраторы
    Сообщений: 848
    Репутация: 3
    Статус: Offline
    Росія готова обговорювати участь у Митному союзі всіх учасників СНД і ЄврАзЕс. Про це сказав Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін під час зустрічі голів урядів країн-учасниць Митного союзу.

    «Є ще одне питання, яке ми маємо пообговорювати. Питання стосується наших партнерів із СНД, ЄврАзЕс. Деякі з них, як ви знаєте, давно, з перших кроків обговорення створення Митного союзу, а потім і Єдиного економічного простору, виявляють прямий інтерес до спільної роботи в рамках цих інтеграційних об'єднань», — зазначив В.Путін, якого цитує прес-служба глави російського уряду.

    За словами В.Путіна, питання вже розглядалися з Таджикистаном, Киргизстаном та Україною. «І зараз, коли відкинуте політичне лушпиння в наших відносинах з Україною, ми бачимо інтерес українських партнерів у тому, щоб здобути максимальну вигоду у сфері економіки, перш за все від участі в різних інтеграційних об'єднаннях. Ми готові будемо обговорити ці процеси і участь у цих процесах будь-яких наших партнерів на пострадянському просторі», — підкреслив він.

    Глава уряду РФ зазначив, що «в кінцевому підсумку це піде тільки на користь розвитку інтеграційних процесів на пострадянському просторі». «Хоча ми вже про це сказали — сказали відкрито, процес узгодження позицій є дуже складним і дуже тонким. І ті, хто буде приєднуватися пізніше, звичайно, повинні будуть виходити з тих домовленостей, яких нам у такій складній, важкій, я б сказав, роботі вдається досягти», — сказав В.Путін.

    Нагадаємо, Міністр економіки Василь Цушко заявляв, що приєднання України до Митного союзу не вигідно для Казахстану, Росії та Білорусі. «Аналіз показує, що приєднання до Митного союзу не стільки не вигідно Україні, скільки не вигідно нашим партнерам — Казахстану, Росії, Білорусі. З однієї простої причини — ми члени СОТ, і ввізні мита до нас менші, ніж до них», — зазначив В.Цушко.

    Раніше у МЗС заявили, що Україна не має наміру приєднуватися до Митного союзу з Росією, Казахстаном і Білоруссю.
    источник


    кредитка на все случаи жизни
     
    Форум » Тестовый раздел » Новости » Путін кличе Україну до Митного союзу
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:

    Copyright MyCorp © 2024
    Создать бесплатный сайт с uCoz