Вторник, 23.04.2024, 11:29
Привлечение агента Кредитка Gold Привлечение агента Карта
Меню сайта

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Кредитная карта на все случаи жизни
  • Бесплатный каталог сайтов
  • Все о Розах
  • Ключ к сверхсознанию
  • Зарабатывай до 10 000 в месяц

  • Статистика
    Яндекс цитирования



    [ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Форум » Тестовый раздел » Новости » Глава Чечні в Києві подивився бокс і cкуштував борщу
    Глава Чечні в Києві подивився бокс і cкуштував борщу
    bookvipДата: Вторник, 07.12.2010, 09:59 | Сообщение # 1
    Admin
    Группа: Администраторы
    Сообщений: 848
    Репутация: 3
    Статус: Offline
    У вихідні до України вперше навідався лідер Чечні Рамзан Кадиров. Візит був приватним, Кадиров приїхав до Києва на кілька годин - підтримати свого земляка-боксера Заурбека Байсангурова, який не зганьбився перед гостем і виграв пояс чемпіона світу за версією IBO.

    До Борисполя чеченська делегація прилетіла ввечері в суботу, 4 грудня, на двох чартерах авіакомпанії «Грозний-Авіа»: у другому літаку летіла «група підтримки» - близько тридцяти артистів Чеченського державного ансамблю танцю «Вайна». Незважаючи на те, що візит був абсолютно неофіційний, в аеропорту Рамзана Кадирова зустрічав російський посол Михайло Зурабов.

    На початку десятої години вечора гості були вже в ТРЦ «Термінал» у Броварах, де проводився бій (тут чеченського гостя зустрів уже Віталій Кличко).

    До речі, після перемоги свого земляка Кадиров вийшов на ринг і станцював разом з Байсангуровим лезгинку.

    Святкувати перемогу чеченці відправилися в «Гранд Адмірал Клуб» під Ірпінь. Як розповіли в ресторані, чеченських, та й взагалі кавказьких страв у їхньому меню немає, але гостей вони і не цікавили.

    «Вечеря тривала близько двох годин. Кадиров замовив український борщ, вареники з сиром і сметаною. Була на столі і смажена курка », - розповів керівник прес-служби глави Чечні Альві Карімов.

    «Рамзан Кадиров говорив про роль боксера в справі зміцнення українсько-російсько-чеченської дружби (Байсангуров народився в Чечні, він громадянин Росії, але живе зараз у Києві - ред.)», - зазначив він.

    Під кінець вечері Рамзан Кадиров запропонував українським бізнесменам, які були на зустрічі, інвестувати кошти в Чечню, зокрема, у розвиток гірськолижних курортів. «Приїжджайте, ми вам організуємо поїздки по республіці. Проблеми безпеки взагалі не існує», - сказав Кадиров і пообіцяв найближчим часом приїхати до Києва вже з офіційним і більш тривалим візитом. взято


    кредитка на все случаи жизни
     
    Форум » Тестовый раздел » Новости » Глава Чечні в Києві подивився бокс і cкуштував борщу
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:

    Copyright MyCorp © 2024
    Создать бесплатный сайт с uCoz