Пятница, 29.03.2024, 17:06
Привлечение агента Кредитка Gold Привлечение агента Карта
Меню сайта

Форма входа

Поиск

Друзья сайта
  • Кредитная карта на все случаи жизни
  • Бесплатный каталог сайтов
  • Все о Розах
  • Ключ к сверхсознанию
  • Зарабатывай до 10 000 в месяц

  • Статистика
    Яндекс цитирования



    [ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Форум » Тестовый раздел » Новости » Ігор Суркіс розповів, якою буде нова емблема «Динамо»
    Ігор Суркіс розповів, якою буде нова емблема «Динамо»
    bookvipДата: Пятница, 15.10.2010, 18:56 | Сообщение # 1
    Admin
    Группа: Администраторы
    Сообщений: 848
    Репутация: 3
    Статус: Offline
    Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв'ю газеті «Сегодня», яке було опубліковано у п'ятницю, 15 жовтня, пояснив причини зміни емблеми клубу, а також розповів, яким буде новий логотип.

    «Зараз мова йде про повернення букви «Д» у ромбі, — зазначив він. — Сказати вам відверто? У мене як у президента клубу завжди була ностальгія за цією емблемою». Не хочу образити розробників чинного лого, але така ж велика шайба — у «Дніпра», запорізького «Металурга»».

    Ігор Суркіс при цьому підкреслив, що в «Динамо» ніякого кола раніше не було.

    «Плюс жовтий колір... Ми не маємо стосунку до нього. І ніколи не мали. Компанія, яка займається цими питаннями, надасть нам кілька варіантів, а кращий ми обов'язково винесемо на обговорення уболівальників. Проведемо інтернет-голосування. Може, 90% буде за те, щоб залишити нинішню емблему. Але, думаю, буде нова. Хоча в ній обов'язково повинні залишитися дві зірки», — сказав він.

    При цьому президент «Динамо» спростував, що зміною емблеми клуб намагається відвернути вболівальників від проблем, пов'язаних із грою та результатами команди останнім часом.

    «Питання зі зміною емблеми назрівало давно. Ще до кризи в команді, — сказав Ігор Суркіс. — Я можу показати десятки тисяч листів уболівальників, у яких вони просять повернутися до емблеми, яку пам'ятають за переможних років. Недавно таке ж прохання надійшло від представників різних фан-груп. Я говорив їм, що головне — за допомогою перемог вивести «Динамо» з нинішнього стану. А емблема — другорядне. Але люди просять .

    Нагадаємо, 14 жовтня, прес-служба «Динамо» повідомила, що керівництво команди прийняло рішення змінити з нового сезону офіційну емблему.

    Зазначається, що новий логотип, розробка якого зараз ведеться, врахує історію київського клубу. Окрім того, він буде відповідати традиціям команди.

    Варто зазначити, що востаннє кияни міняли клубну емблему у середині 1990-х. Тоді на зміну класичному синьо-білому ромбу, який обрамляє букву «Д», прийшло коло. До того ж тоді до колірної гами були включені жовтий і блакитний. З часом до емблеми додалися ще дві зірки, що свідчили про 20-ть перемог «Динамо» в чемпіонатах СРСР та України.

    Нагадаємо, три роки тому емблему змінив інший гранд українського футболу — донецький «Шахтар». На її розробку пішло два роки. При цьому в «Шахтарі» тоді заявляли, що на зміну емблеми клубу зважилися, оскільки старий логотип «не демонстрував історії» клубу.
    источник


    кредитка на все случаи жизни
     
    Форум » Тестовый раздел » Новости » Ігор Суркіс розповів, якою буде нова емблема «Динамо»
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:

    Copyright MyCorp © 2024
    Создать бесплатный сайт с uCoz